For all your maintenance, service and advice for vacuüm pumps and industrial pumps

Ebara EVMS

Grundfos CR(N)(I)

FH R5-630 Vacuüm pump

FLOWHOW BV

Uw leverancier van industriële vacuümpompen , pompen en hogedrukpompen.

Wij doen service en onderhoud aan dezen, of het nu bij jou op locatie is of bij ons in de werkplaats.

Flowhow BV is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de levering, het onderhoud en de service van zowel elektrische als mechanice aard. En dat aan een breed scala van vacuümpompen , pompen en Hogedrukpompen in de Food, Non-Food, stimulantia, Petrochemische en farmaceutische industrie.

De kracht van Flowhow BV is de kennis van de verschillende toepassingen waar ze worden toegepast, zodat samen met de klant de juiste keuzes kunnen worden gemaakt in ontwerp en prijsstelling.

Dankzij ons brede assortiment vacuümpompen, pompen , Hogedrukpompen en doseerpompen kunnen wij aan bijna alle pomptoepassingen voldoen en kunt u uw behoefte aan een vacuümpomp, pomp , hogedruk pomp en doseerpomp en andere procescomponenten bij één leverancier onderbrengen.

Samenvattend kan Flowhow BV adequaat inspelen op al uw aanvragen voor procescomponenten en voor vacuümpompen , pompen en Hogedrukpompen voor zowel de industriële, food, Non-food, pertochemische als farmaceutische markt.

Op verzoek kunnen wij ook reinigingsapparatuur (oa Elpress, Waterkracht, Dibo, Lets, Ecolab en Jures) voor de klant zowel centraal als decentraal bedienen en onderhouden. Je ziet Flowhow BV is zeer veelzijdig.

Focusgericht werken naar de klant zijn de kernwoorden die gelden voor Flowhow BV.


William Koning Directeur/CEO

Service Bus Flowhow BV