Farmaceutische industrie


In de farmaceutische industrie is het essentieel dat de materialen op een hygiënische manier verpompt worden. Daarom is het belangrijk om pompen te hebben van hoge kwaliteit. Meestal werk je met een lobbenpomp of centrifugaalpomp. Wij zorgen ervoor dat je pompen voldoen aan de internationale standaarden (zoals EHEDG en HACCP).

Totaaloplossing

FlowHow biedt het volledig pakket van plaatsing tot onderhoud. We leveren de pompen zelf met de gespecialiseerde bezorgservice zodat de pompen in goede conditie aankomen. We sluiten de pompen aan zodat ze naar behoren werken en, mocht het nodig zijn, bieden we achteraf onderhoud. Zo weet je ook in de toekomst dat de pompen in je farmaceutische productieproces naar behoren blijven werken.

Neem hier contact op om jouw opties te bespreken.


Ook interessant voor jou

Food

In de foodbranche is hygiëne een van de grootste prioriteiten. Het is hiervoor van belang dat de pompen degelijk geïnstalleerd zijn en de voedingsmiddelen zo schoon vervoerd worden. Met de juiste pomp om dit voor elkaar te krijgen.

Meer informatie

Ervaringen

Toen mijn pomp kuren begon te vertonen heb ik William ingeschakeld. Was een goede keuze geweest. Hij heeft echt gekeken naar wat er nodig was en heeft zelf de boel geïnstalleerd. Nu draait alles weer top.

- Erwin /

Prima service. Na het plaatsen van de pomp kwam William langs voor onder andere een heliummeting. Niets gevonden, maar je weet maar nooit! Nooit problemen gehad met de pomp, alles werkt naar behoren en het is fijn om te weten dat ik altijd kan bellen mocht er wel wat zijn.

- Harald /