Foodbranche


In de foodbranche is hygiëne een van de grootste prioriteiten. Het is hiervoor van belang dat de pompen op de juiste manier geïnstalleerd zijn en de voedingsmiddelen schoon vervoerd worden door de pompen. Het hele productieproces draait op een degelijk pompsysteem. Daarom wil je dat dit goed verzorgt is. Daar helpt FlowHow bij.

Ontzorgd van begin tot eind

Wij ontzorgen je van begin tot eind bij het installeren van de pompen. We zoeken de beste oplossing voor jouw productieproces en werkzaamheden en plaatsen deze pomp. Achteraf leveren we regelmatig onderhoud om te blijven garanderen dat de pompen naar behoren werken.

Neem hier contact op om jouw opties te bespreken.


Ook interessant voor jou

Ervaringen

Toen mijn pomp kuren begon te vertonen heb ik William ingeschakeld. Was een goede keuze geweest. Hij heeft echt gekeken naar wat er nodig was en heeft zelf de boel geïnstalleerd. Nu draait alles weer top.

- Erwin /

Prima service. Na het plaatsen van de pomp kwam William langs voor onder andere een heliummeting. Niets gevonden, maar je weet maar nooit! Nooit problemen gehad met de pomp, alles werkt naar behoren en het is fijn om te weten dat ik altijd kan bellen mocht er wel wat zijn.

- Harald /