Genotsmiddelenindustrie


Wanneer je een productieproces in de genotsmiddelenindustrie hebt, weet je hoe belangrijk het is dat de pompen effectief en hygiënisch werken. Daarvoor is het van belang om de juiste pomp op de juiste manier geïnstalleerd te hebben.

Op de juiste manier geplaatst

FlowHow biedt een totaaloplossing voor pompen in de genotsmiddelenindustrie. We verzorgen het hele proces, van plaatsing tot controle. Doordat de pompen op de juiste manier geplaatst worden, weet je dat het productieproces vloeiend blijft verlopen. Het liefste heb je natuurlijk onderhoudsloze pompen. Daarom zorgen wij dat de pompen voldoen aan internationale standaarden zoals EHEDG- en HACCP. Een pomp van FlowHow doet wat het moet doen, daar kun je op vertrouwen.

Neem hier contact op om jouw opties te bespreken.


Ook interessant voor jou

Food

In de foodbranche is hygiëne een van de grootste prioriteiten. Het is hiervoor van belang dat de pompen degelijk geïnstalleerd zijn en de voedingsmiddelen zo schoon vervoerd worden. Met de juiste pomp om dit voor elkaar te krijgen.

Meer informatie

Ervaringen

Toen mijn pomp kuren begon te vertonen heb ik William ingeschakeld. Was een goede keuze geweest. Hij heeft echt gekeken naar wat er nodig was en heeft zelf de boel geïnstalleerd. Nu draait alles weer top.

- Erwin /

Prima service. Na het plaatsen van de pomp kwam William langs voor onder andere een heliummeting. Niets gevonden, maar je weet maar nooit! Nooit problemen gehad met de pomp, alles werkt naar behoren en het is fijn om te weten dat ik altijd kan bellen mocht er wel wat zijn.

- Harald /