Pomp voor industrieproces non-food


FlowHow levert pompen die geschikt zijn voor gebruik in de non-food-branche. Het pompsysteem staat centraal in jouw productieproces. Hierbij wil je zo min mogelijk onderhoud hebben aan de pomp, om dagelijks het productieproces in goede banen te houden. 

Totaalpakket van FlowHow

FlowHow biedt je het totaalpakket aan ontzorging bij het plaatsen van een nieuwe pomp. Ieder productieproces is anders en vereist een pomp met andere specificaties. FlowHow bepaalt, gebaseerd op jouw wensen, de meest geschikte pomp. We vervoeren deze, installeren de pomp en verlenen achteraf eventueel onderhoud. Doordat de juiste pomp op de juiste manier is geplaatst, zal onderhoud alleen nagenoeg niet nodig zijn. 

Neem hier contact op om jouw opties te bespreken.


Ook interessant voor jou

Food

In de foodbranche is hygiëne een van de grootste prioriteiten. Het is hiervoor van belang dat de pompen degelijk geïnstalleerd zijn en de voedingsmiddelen zo schoon vervoerd worden. Met de juiste pomp om dit voor elkaar te krijgen.

Meer informatie

Ervaringen

Toen mijn pomp kuren begon te vertonen heb ik William ingeschakeld. Was een goede keuze geweest. Hij heeft echt gekeken naar wat er nodig was en heeft zelf de boel geïnstalleerd. Nu draait alles weer top.

- Erwin /

Prima service. Na het plaatsen van de pomp kwam William langs voor onder andere een heliummeting. Niets gevonden, maar je weet maar nooit! Nooit problemen gehad met de pomp, alles werkt naar behoren en het is fijn om te weten dat ik altijd kan bellen mocht er wel wat zijn.

- Harald /