Over ons

FlowHow is opgestart in 2013. Wij plaatsen verschillende soorten pompen voor gebruik in industriële en productieprocessen. Je kunt bij FlowHow terecht voor onder andere:

  • Vacuümpompen
  • Industriële pompen
  • Hogedrukpompen
  • Reinigingsinstallaties

De juiste pomp op de juiste plek

In de pompindustrie is het belangrijk de juiste pomp op de juiste plek te plaatsen. Toch zagen wij dat dit wel eens anders gebeurde. Geen enkele oplossing is standaard. Ieder productieproces vraagt om een ander pomptype dat past bij dat proces. Met FlowHow wilden wij die service bieden. Pompen die op maat gekozen, geïnstalleerd en onderhouden worden.

Service van FlowHow

Doordat wij rechtstreeks bij de fabrieken inkopen, kunnen we de kosten van de pompen drukken. Bovendien leveren wij de pompen met een eigen gespecialiseerde bezorgservice, zodat je weet dat de pompen in goede staat aankomen. Wanneer je een pomp inkoopt bij FlowHow, weet je dat je kwaliteit krijgt.

FlowHow heeft de knowhow!

Ervaringen

Toen mijn pomp kuren begon te vertonen heb ik William ingeschakeld. Was een goede keuze geweest. Hij heeft echt gekeken naar wat er nodig was en heeft zelf de boel geïnstalleerd. Nu draait alles weer top.

- Erwin /

Prima service. Na het plaatsen van de pomp kwam William langs voor onder andere een heliummeting. Niets gevonden, maar je weet maar nooit! Nooit problemen gehad met de pomp, alles werkt naar behoren en het is fijn om te weten dat ik altijd kan bellen mocht er wel wat zijn.

- Harald /